Приготування цієї страви можна прискорити, заздалегідь відваривши стручкову квасолю і картоплю.
Покроковий рецепт
Нагрійте у великій чавунній сковороді на середньому вогні масло. Додайте порізану цибулю, посоліть, поперчіть, зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте, періодично помішуючи, до тих пір, поки цибуля не стане карамельного золотистого кольору (приблизно 20 хвилин).
Поки гаситься цибулю, відваріть до готовності зелену стручкову квасолю (близько 3-5 хвилин). Злийте воду і промийте під прохолодною проточною водою. Відкладіть в сторону.
Нагріти олію у великій сковороді. Додайте порізані гриби і смажте, періодично помішуючи, поки вони не ужарятся і не вийде зайва рідина (близько 10 хвилин). Потім зменшіть вогонь і додайте за смаком сіль і перець.
Додайте цибулю-шалот, подрібнений часник, чебрець і тушкуйте, помішуючи близько 30 секунд.
Потім додайте соєвий соус і відразу гарненько перемішайте.
Тепер змішайте всі смажені/тушковані продукти, додайте зелену відварену квасолю, збризніть все лимонний сік. Ще раз всі прогрійте, перемішайте і подавайте до столу.