Апетитне пісне рагу з свіжих молодих кабачків та печериць
Інгредієнти
Кабачки – 6 шт. | |
Печериці – 800 гр. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Томатна паста – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний – за смаком |
Як приготувати Пісне рагу з кабачків та печериць
Легке овочеве рагу без джерела крохмалю – тільки корисні і легко засвоювані вуглеводи.
Покроковий рецепт
1. Кабачки помити, нарізати кубиками.
2. Печериці добре промити від бруду і нарізати кубиками.
3. Цибулю помити, очистити від шкірки і нарізати півкільцями.
4. Цибулю трохи обсмажити на рослинному маслі. Додати кабачки і печериці, посолити і поперчити. Додати томатну пасту. Накрити кришкою і тушкувати 40-45 хвилин.
5. P. S. Замість томатної пасти можна додати 2 порізаних помідора.
6. Приємного апетиту!