Пісні (дієтичне) щі з квашеної капусти

Пісні (дієтичне) щі із квашеної капусти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картоплю почистити, нарізати кубиками і поставити варитися в каструлі з водою. Моркву, часник і цибулю подрібнити.


На розігрітій з олією сковорідці смажимо трохи моркву з цибулею, потім додаємо часник.

У киплячу воду з картоплею відправляємо квашену капусту і засмажку. Додати лаыровый лист, сіль, перець, цукор і спеції на свій смак. Я додаю каррі, він надає дуже гарний колір страви, але проявляється не відразу, а черещ 10-15 хвилин після кипіння.


На середньому вогні борщик кипить до готовності картоплі і розм’якшення капусти, хвилин 15-20.
Приємного апетиту!