Пісні котлети з білокачанної капусти

Пісні котлети з білокачанної капусти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пісні котлети з капусти, смажені в сухарях.

Інгредієнти

гілочки свіжого кропу – вісім штук
крупа манна – 130 г
капуста – 1,2 кг
мелені сухарі пшеничні – 200-250 г
рафінована олія – для смаження (150 мл)
просеянная борошно пшеничне високосортна – 150 г
очищені зубчики часнику невеликі – три штуки
чорний перець – на смак
сіль – на смак
салатний цибуля не дуже великий – одна штука

Як приготувати Пісні котлети з білокачанної капусти

Котлети з капусти, підійдуть для пісного меню, а подавати їх можна з якимись свіжими овочами, ароматною зеленню або яким-небудь соусом. Чудово поєднуються капустяні пісні котлети з зеленим горошком і свіжими помідорами.

Покроковий рецепт

У каструлю влити воду, на помірному вогні довести її до кипіння, злегка посолити, після цього промити невеликий качан білокачанної капусти розрізати на чотири частини.

Покласти нарізану капусту в каструлю з киплячою водою, варити її приблизно шість хвилин.

Як тільки капуста буде готова, перекласти її на сито і дочекатися, коли вона підсохне, потім видалити качан. Перекласти варену капусту в миску і подрібнити її блендером, порубати промитий свіжий кріп, дрібно натерти часник, відправити ці компоненти в ємність з капустяним пюре.

Почистити і дуже дрібно порубати салатний цибулю, відправити його в миску з іншими компонентами, насипати пшеничне борошно і манну крупу, додати за смаком сіль.

Добре перемішати капустяний фарш, дати йому настоятися, після цього сформувати зволоженими руками котлети, обваляти їх в сухарній паніровці.

Поставити на помірний вогонь сковорідку, влити в неї соняшникова олія, прогріти його і до рум’яної скоринки в ньому обсмажити котлети.