Пісний плов з грибами, в мультиварці

Пісний плов з грибами, в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В мультиварці можна приготувати дуже ситний, смачний і ароматний плов з грибами, який чудово підійде для пісного меню.

Покроковий рецепт

Підготувати необхідну кількість печериць, промити їх, потім викласти на рушник, добре підсушити і нарізати великими скибочками.

Всі спеції із списку з’єднати в ступці і перемолоти їх у ступці. Потім необхідно очищену цибулю порубати.

У підготовлену чашу мультиварки влити трохи олії, потім викласти в чашу мультиварочного пристрою рубаний цибулю і гриби, насипати спеції, перемішати всі ці компоненти.

Ретельно промити рис, пересипати його в чашу мультиварки і рівномірно розподілити на овочевому грибному шарі, не змішуючи з іншими компонентами.

Увіткнути В рис невелику головку часнику, потім влити в чашу мультиварочного пристрою необхідну кількість води, закрити кришку. Готувати пісне страву протягом однієї години в режимі «Плов», потім перемішати овочі з рисом і встановити в мультиварці підігрів приблизно на п’ятнадцять хвилин.

Приготований пісний плов з грибами присипати гілочками кропу. Подавати рис з грибами з легким салатом з помідорів і маринованої цибулі.