Пісний смачний салатик з капусти і моркви готується дуже просто. Рецепт приготування дивіться нижче.
Інгредієнти
капуста білокачанна – 2 чашки (500 мл) | |
морква – 1 склянка (250 мл) | |
яблучний оцет – 2 столові ложки | |
оливкова олія – 1 столова ложка | |
кухонна сіль – за смаком | |
мелений чорний перець – за смаком |
Цей традиційний салат з капусти і моркви. Особливо зручно приготувати такого салату побільше в прок і зберігати у великій каструлі або контейнері, так як він не заправляється майонезом.
Покроковий рецепт
1. Капусту промивають, обсушують. Овоч шаткують і тиснуть руками з додаванням оцту, цукру і солі, щоб виділився сік. Все це робиться в глибокій мисці.
2. Морквину промивають і очищають, потім натирають, використовуючи тертці з великими отворами.
3. Підготовлену капусту змішують з тертою морквою. Заправляють салат оливковою олією і перемішують.
4. Викладають капустяний салат в красиву тарілку і посипають свіжомеленим перцем. Приємного апетиту!