Пісний салат з капусти і моркви

Пісний салат з капусти і моркви – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пісний смачний салатик з капусти і моркви готується дуже просто. Рецепт приготування дивіться нижче.

Інгредієнти

капуста білокачанна – 2 чашки (500 мл)
морква – 1 склянка (250 мл)
яблучний оцет – 2 столові ложки
оливкова олія – 1 столова ложка
кухонна сіль – за смаком
мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Пісний салат з капусти і моркви

Цей традиційний салат з капусти і моркви. Особливо зручно приготувати такого салату побільше в прок і зберігати у великій каструлі або контейнері, так як він не заправляється майонезом.

Покроковий рецепт

1. Капусту промивають, обсушують. Овоч шаткують і тиснуть руками з додаванням оцту, цукру і солі, щоб виділився сік. Все це робиться в глибокій мисці.

2. Морквину промивають і очищають, потім натирають, використовуючи тертці з великими отворами.

3. Підготовлену капусту змішують з тертою морквою. Заправляють салат оливковою олією і перемішують.

4. Викладають капустяний салат в красиву тарілку і посипають свіжомеленим перцем. Приємного апетиту!