Піца на дріжджовому тесті з ковбасою і помідором

Піца на дріжджовому тесті з ковбасою і помідором – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Піца – улюблене блюдо для багатьох для швидкого перекусу. Ми пропонуємо за основу для піци взяти дріжджове тісто.

Інгредієнти

Тісто дріжджове – 200 гр
Майонез – 2 ст. л.
Ковбаса копчена – 70 гр
Помідор – 1 шт.
Сир – 70 гр

Як приготувати Піца на дріжджовому тесті з ковбасою і помідором

Тісто для піци можна замісити самостійно, використовуючи дріжджі, або придбати вже готовий напівфабрикат, що, звичайно ж, скоротить час приготування піци. Для начинки ми використовували майонез, копчену ковбасу, свіжий помідор сир. Ось що у нас вийшло.

Покроковий рецепт

Шматок дріжджового тіста відповідного розміру розкачуємо у велику круглу коржик, яку відразу укладаємо на деко.

Поверхню основи для піци змащуємо будь майонезом. Зручніше скористатися кулінарної пензлем.

Копчену ковбасу нарізаємо тонкими півкільцями. Розподіляємо ковбасну нарізку по поверхні майбутньої піци.

Промиваємо свіжий пружний помідор. Обтираем плід і нарізаємо його на обробній поверхні у формі кілець. Поміщаємо помідорні кільця на вільний простір.

Верх начинки присипаємо подрібненим твердим сиром.

Залишилося тільки відправити піцу в духовку (180 градусів) хвилин на 30 і запекти її.

Домашня піца з ковбасою на дріжджовому тесті готова. Приємного всім апетиту!