Піца царська з червоною рибою і болгарський перець.
Інгредієнти
Соус – майонез + кетчуп | |
Червона риба – 150 г | |
Болгарський перець – 1 шт. | |
Сир – 100 г | |
Маслини – жменя | |
Цибулю зелений – 3-4 пера | |
Листкове тісто – 1 упаковка |
Як приготувати Піца Царська з рибою
Царська піца готується з покупного листкового тіста з червоною рибою, болгарським перцем і оливками.
Покроковий рецепт
Розморозити 1 пласт тіста. Нарізати дрібними шматочками червону рибу, болгарський перець, зелений лук і кружечками маслини.
Натерти на дрібній тертці сир (сир краще брати слабосаленый, т. к. риба і так солона).
Розкачати тісто. Намазати соусом (в моєму випадку це соус Цезар від Calve), розмазати по всій площі.
Викласти на тісто рибу і перець.
Посипати цибулею і маслинами.
Присипати тертим сиром.
Запікати в духовці при температурі 180 С близько 10 хвилин. Приємного апетиту!