Піца царська з червоною рибою і болгарський перець.

Інгредієнти
| Соус – майонез + кетчуп | |
| Червона риба – 150 г | |
| Болгарський перець – 1 шт. | |
| Сир – 100 г | |
| Маслини – жменя | |
| Цибулю зелений – 3-4 пера | |
| Листкове тісто – 1 упаковка |
Як приготувати Піца Царська з рибою
Царська піца готується з покупного листкового тіста з червоною рибою, болгарським перцем і оливками.
Покроковий рецепт

Розморозити 1 пласт тіста. Нарізати дрібними шматочками червону рибу, болгарський перець, зелений лук і кружечками маслини.

Натерти на дрібній тертці сир (сир краще брати слабосаленый, т. к. риба і так солона).

Розкачати тісто. Намазати соусом (в моєму випадку це соус Цезар від Calve), розмазати по всій площі.

Викласти на тісто рибу і перець.

Посипати цибулею і маслинами.

Присипати тертим сиром.

Запікати в духовці при температурі 180 С близько 10 хвилин. Приємного апетиту!
