Піца Царська з рибою

Піца Царська з рибою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Царська піца готується з покупного листкового тіста з червоною рибою, болгарським перцем і оливками.

Покроковий рецепт

Розморозити 1 пласт тіста. Нарізати дрібними шматочками червону рибу, болгарський перець, зелений лук і кружечками маслини.

Натерти на дрібній тертці сир (сир краще брати слабосаленый, т. к. риба і так солона).

Розкачати тісто. Намазати соусом (в моєму випадку це соус Цезар від Calve), розмазати по всій площі.

Викласти на тісто рибу і перець.

Посипати цибулею і маслинами.

Присипати тертим сиром.

Запікати в духовці при температурі 180 С близько 10 хвилин. Приємного апетиту!