Піца з листкового тіста з картоплею, цибулею і анчоусами

Піца з листкового тіста з картоплею, цибулею і анчоусами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінна, ситна піца на швидку руку виходить хрусткою і надзвичайно смачною! З начинкою можна експериментувати за своїм смаком і бажанням. Пробуйте!

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 350 градусів F (180 С). Сковороду поставити на середній вогонь, додати оливкову олію. Додати дрібно нарізану цибулю і смажити близько 7 хвилин.

Зменшіть вогонь і смажте ще, поки цибуля не стане золотисто-коричневого кольору або карамельним (додати оливкову олію, якщо ви бачите, що в сковороді його замало). Відкладіть в сторону.

Відварити картоплю (щоб він став майже ніжним). Злити воду і покласти в миску.

Додати порошок каррі і добре перемішати. У сковороду на середньому / сильному вогні, додати вершкове масло. Кинути туди картоплю і смажити його на протязі від 3 до 4 хвилин (спробуйте ножем, центр повинен бути м’яким).

Решта просто! На лист, покласти листкове тісто (я вирізав з одного аркуша чотири частини). На тісто покласти карамельний цибулю, зверху картоплю, 2 або 3 анчоуса і все поставити все у вже розігріту духовку на 15 хвилин.

Приправити сіллю, перцем і подавати.
Приємного апетиту!