1. Замісити тісто на піцу, накрити його рушником і поставити в тепле місце (наприклад біля батареї).
2. Ковбасу нарізати кільцями. Яблуко розрізати навпіл, вирізати серцевину і нарізати тонкими скибочками.
3. Твердий сир натерти на крупній тертці. Сир брі поламати на шматочки.
4. Приготування соусу: 0,5 кг помідорів, 1 ст. л. цукру, ½ ст. л. солі, 1 цибулина, 5 зубчиків часнику, 2 гілочки чебрецю (очистити листя з гілочок), 1 ч. л. чорного перцю. Все перемолоти в комбайні.
5. Тісто розкачати, викласти у форму, запекти в духовці 10-15 хвилин. Вийняти тісто з духовки, змастити томатним соусом і зверху розкласти салямі.
6. На ковбасу покласти скибочки яблука і шматочки сиру брі.
7. Зверху посипати твердим сиром. Поставити в духовку на 15 хвилин.