1. Розігрійте духовку до 210 градусів.
2. Приготуйте сири, поріжте і потріть (спосіб приготування залежно від того м’який у вас сир або твердих сортів).
3. Приготуйте тісто для піци. Розділіть його на 3 частини, одну кульку найбільший, другий – середній, третій трохи менший.
4. Розкачайте кульки тіста і викладіть їх у формі сніговика на деко, вистелений пергаментним папером.
5. Змішайте майонез і кетчуп і отриманим соусом змастіть всі коржі.
6. Розподіліть тертий і порізаний сир по всій поверхні нашої майбутньої піци.
7. «Оживіть» сніговика, зробивши йому око, рот і гудзички з маслин. Ніс можна зробити з бруска морквини.
8. Випікайте піцу-сніговика в духовці близько 12-15 хвилин. В останні 2 -3 хвилини я переставляю піцу з середнього ряду на верхній рівень, щоб вона сильніше підрум’янилася (але це не обов’язково).
9. Наріжте гарячу піцу і відразу подавайте до столу.