Рис і м’ясо помити, морква з цибулею почистити
М’ясо відокремити від кісток і порізати
Включаємо мультиварку в режим “Смажити” на 15хв. і обсмажуємо спочатку м’ясо.
Поки м’ясо обсмажується , нарізаємо цибулю кубиками (не дуже маленькими) і моркву соломкою. Додаємо овочі до м’яса і обсмажуємо вже всі разом.
Викладаємо промитий рис на м’ясо з овочами, наливаємо воду (співвідношення води до рису 1,5:1), солимо, легенько помішуємо, щоб рис залишався зверху. У мене в мультиварці немає режиму “Плов”, тому включаю режим “Гасити” на 1 годину.
Готову страву подавати з овочами, за бажанням можна додати часник. Притного апетиту!