Плов з булгуром і куркою

Плов з булгуром і куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мінімум інгредієнтів, максимум користі і смаку.

Інгредієнти

Куряче філе – 300 г
Булгур – 100 г
Цибуля – 1 штука
Морква – 1-2 штуки
Сіль, перець, спеції – за смаком

Як приготувати Плов з булгуром і куркою

Незвичайний, але дуже смачний плов, яким можна здивувати гостей.

Покроковий рецепт

Для початку потрібно нарізати дрібними кубиками цибулину і моркву. Помістити це в антипригарний сотейник.

Тепер куряче філе нарізаємо на шматочки, схожі за розміром волоський горіх.

Відправляємо їх в сотейник до овочів. Додаємо сіль, перець і інші приправи для плову, для курки. Обсмажуємо все разом на високому вогні.

Потім робимо вогонь мінімальним, додаємо пів склянки води. Залишаємо тушкувати на мінімальному вогні під кришкою.

Коли вся вода випарується, плов буде готовий. Приємного апетиту!