Плов з курки в мультиварці

Плов з курки в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Замочуємо рис у воді, попередньо промиваємо його.

Філе розбираємо, видаляємо хрящі, зайвий жир. Нарізаємо кубиками, середньої товщини.

Очищаємо овочі.

Нарізаємо цибулю дрібними кубиками.

Моркву тремо на дрібній тертці.


Включаємо режим «Випічка», обсмажуємо м’ясо 20 хвилин на рослинній олії, періодично помішуючи.

Додаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо ще 10 хвилин.

Вимикаємо режим «випічка». За допомогою столової ложки рівномірно розподіляємо рис по всій поверхні, трохи придавлюючи.

Заливаємо воду до відведеної позначки, обережно тонкою цівкою.

Солимо, перчимо, додаємо трави. Обережно помішуємо воду, не доторкаючись до самого рису. Включаємо режим «Гасіння», у когось «Плов» і забуваємо на годину.

Через годину, відкриваємо, спостерігаємо, як рис набрякли і цілком готовий, вимикаємо всі режими. Встромляємо часник готовий плов і знову закриваємо на 10-15 хвилин.

У літній період я додаю в кінці помідори, але це виключно за бажанням. Приємного апетиту, харчуйтеся смачно, готуйте з любов’ю!