Плов по цьому рецепту виходить дуже смачний і розсипчастий. Ситна страва до обіду.
Покроковий рецепт
Порізати свинину на середні шматочки
Нарізати цибулю півкільцями, моркву соломкою
Промити рис
Обсмажити м’ясо на невеликій кількості олії.
Потім додати цибулю і згасити ще 5 хвилин і посолити.
Потім моркву і тушкувати доки не осяде моркву, злегка підсмажиться.
Долити води, щоб вона закривала моркву і додати зіри за смаком. Трохи загасити.
Покласти часник і зверху викласти рис. Якщо води мало, долити ще, щоб вода закривала рис на 1 див.
Як закипить, зменшити вогонь і тушкувати під кришкою 25-30 хвилин не заважаючи.
Після закінчення терміну перемішати, плов готовий. Приємного апетиту.