1. Приготуйте рис, відваріть, а краще доведіть його до готовності в пароварці.
2. Поки рис готується, приготуйте крем з авокадо і васабі. За допомогою ложки вичистити м’якоть авокадо і перекладіть в кухонний комбайн. Подрібніть, потім додайте лимонний сік, порошок васабі і сіль. Спробуйте і налаштуйте по своєму смаку.
3. Червону рибу наріжте кубиками.
4. У середній мисці змішайте лимонний сік, оливкова олія, імбир і сіль. Червону рибу перемішати в маринаді. Залишити маринуватися не менше ніж на 20 хвилин.
5. В сухій сковороді на середньому вогні підсмажити насіння кунжуту, часто помішуючи до ароматного стану, близько 2-3 хвилин. Зняти з вогню і відкласти в сторону.
6. Моркву почистити і натерти на тертці.
7. У глубокою тарілку викладіть рівним шаром рис. Зверху розташуйте: рибу, пасту з авокадо, боби і моркву. Посипати пластівцями норі, підсмаженими насінням кунжуту і прикрасити колечками зеленого лука.