Poke з червоною рибою, бобами і авокадо

Poke з червоною рибою, бобами і авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Приготуйте рис, відваріть, а краще доведіть його до готовності в пароварці.

2. Поки рис готується, приготуйте крем з авокадо і васабі. За допомогою ложки вичистити м’якоть авокадо і перекладіть в кухонний комбайн. Подрібніть, потім додайте лимонний сік, порошок васабі і сіль. Спробуйте і налаштуйте по своєму смаку.

3. Червону рибу наріжте кубиками.

4. У середній мисці змішайте лимонний сік, оливкова олія, імбир і сіль. Червону рибу перемішати в маринаді. Залишити маринуватися не менше ніж на 20 хвилин.

5. В сухій сковороді на середньому вогні підсмажити насіння кунжуту, часто помішуючи до ароматного стану, близько 2-3 хвилин. Зняти з вогню і відкласти в сторону.

6. Моркву почистити і натерти на тертці.

7. У глубокою тарілку викладіть рівним шаром рис. Зверху розташуйте: рибу, пасту з авокадо, боби і моркву. Посипати пластівцями норі, підсмаженими насінням кунжуту і прикрасити колечками зеленого лука.