Ніжний сирний смак, з нотками кокоса і свіжої полуниці, порадують ласунів, які стежать за фігурою.
Інгредієнти
Печиво пісочне – 400 гр. | |
Масло вершкове – 250 гр. | |
Сир – 500гр. | |
Сметана – 100гр. | |
Цукор – 100 гр. | |
Кокосова стружка – 2 ст. ложки | |
Заморожена полуниця – 100гр. |
Любителям солодкого та корисного пропоную рецепт Чізкейк. Легкий і простий рецепт із всіх доступних продуктів.
Покроковий рецепт
Печиво кришимо в блендер, потім подрібнюємо в порошок. Масло ріжемо на невеликі шматочки, розтоплюємо на дрібному вогні і заливаємо в порошок з печива, все перемішуємо. Для випікання нам знадобитися роз’ємна форма для випікання (знімаються боки). Кладемо на нижню частину форми пергамент, змащувати нічого не треба, закріплюємо боки форми і з отриманої маси викладаємо стінки і дно. Печиво перемешенное з маслом добре ліпиться. Все зроблене ставимо в холодильник, на той час, поки ми робимо начинку.
Сир перемішуємо з 50 гр. цукру, сметаною і кокосовою стружкою, спочатку виделкою, потім блендером. Повинна вийти густа кремоподібна маса. Змішуємо, дуже добре збиваючи. (За бажанням можна додати полуницю).
випікати 40 хвилин
З холодильника дістаємо форму з печивом і викладаємо крем, розрівнюючи ложкою за все формі. Ставимо в духовку на 40 хв. При температурі 200 градусів.
Після випікання дістаємо полуничний чізкейк і залишаємо охолоджуватися при кімнатній температурі годину. Після охолодження, викладаємо на верхній шар вже розморожену терту полуницю, перемішану з цукром. Посипаємо кокосовою стружкою. Ставимо в холодильник на 6-8 годин. Найкраще піч ввечері, і на всю ніч залишати в холодильнику.