Полуничний чізкейк

Полуничний чізкейк – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжний сирний смак, з нотками кокоса і свіжої полуниці, порадують ласунів, які стежать за фігурою.

Інгредієнти

Печиво пісочне – 400 гр.
Масло вершкове – 250 гр.
Сир – 500гр.
Сметана – 100гр.
Цукор – 100 гр.
Кокосова стружка – 2 ст. ложки
Заморожена полуниця – 100гр.

Як приготувати Полуничний чізкейк

Любителям солодкого та корисного пропоную рецепт Чізкейк. Легкий і простий рецепт із всіх доступних продуктів.

Покроковий рецепт

Печиво кришимо в блендер, потім подрібнюємо в порошок. Масло ріжемо на невеликі шматочки, розтоплюємо на дрібному вогні і заливаємо в порошок з печива, все перемішуємо. Для випікання нам знадобитися роз’ємна форма для випікання (знімаються боки). Кладемо на нижню частину форми пергамент, змащувати нічого не треба, закріплюємо боки форми і з отриманої маси викладаємо стінки і дно. Печиво перемешенное з маслом добре ліпиться. Все зроблене ставимо в холодильник, на той час, поки ми робимо начинку.

Сир перемішуємо з 50 гр. цукру, сметаною і кокосовою стружкою, спочатку виделкою, потім блендером. Повинна вийти густа кремоподібна маса. Змішуємо, дуже добре збиваючи. (За бажанням можна додати полуницю).

випікати 40 хвилин

З холодильника дістаємо форму з печивом і викладаємо крем, розрівнюючи ложкою за все формі. Ставимо в духовку на 40 хв. При температурі 200 градусів.

Після випікання дістаємо полуничний чізкейк і залишаємо охолоджуватися при кімнатній температурі годину. Після охолодження, викладаємо на верхній шар вже розморожену терту полуницю, перемішану з цукром. Посипаємо кокосовою стружкою. Ставимо в холодильник на 6-8 годин. Найкраще піч ввечері, і на всю ніч залишати в холодильнику.