Полуничний крем-суп з йогуртом

Полуничний крем-суп з йогуртом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ягоди полуниці промити, видалити плодоніжки і обсушити на паперовому рушнику. Після, перекласти ягоди в блендер, додати цукор і пюрировать до однорідного стану, додавши трохи крижаної води.

Додати в чашу блендера йогурт, перемішати. (Йогурт краще брати звичайний, без смакових добавок). Спробувати суп, можливо вам знадобиться додати цукор? Якщо ні, приступаємо до основного…

Розлити готовий ягідний суп-пюре з йогуртом по тарілочках.

Подавати з кулькою морозива, присипавши кокосовою стружкою. Прикрасити страву можна гілочкою свіжої м’яти і полуничкою.