Суп по-австралійськи з яловичини з селерою і картоплею

Суп по-австралійськи з яловичини з селерою і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це простий і швидкий у приготуванні рецепт супу.Завдяки наваристого бульйону,суп має приголомшливий повний смак. Перші страви Австралії популярні на сучасній світовій арені кулінарного мистецтва.

Інгредієнти

яловичина – 500 г
картопля – 500 г
цибулина – 2 головки
масло – 2 столові ложки
борошно – 20 г
часник – 1-2 зубчики
морква – 1 штука
стебла селери – 2 стебла
зелений перець – 2 штуки
сіль – за смаком
мелений перець – за смаком
лавровий лист – 2 аркуша

Як приготувати Суп по-австралійськи з яловичини з селерою і картоплею

Австралійська кухня увібрала в себе все найкраще від світових традицій в приготуванні страв, завдяки чому стала самої екзотичної і неординарною на всій земній кулі.

Навіть з першого страви в Австралії змогли зробити справжній гастрономічний шедевр, простий у приготуванні і не вимагає великих витрат часу.

Покроковий рецепт

Яловичину промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками, і варимо на слабкому вогні протягом години або до готовності.

У цей час чистимо цибулю дуже дрібно нарізаємо, викладаємо в сковороду, додаємо 2 столові ложки олії і смажимо до золотистого кольору. Після додаємо мелений перець, борошно, часник і солимо.

Чистимо і ріжемо на дрібні шматочки картоплю.

Очищену моркву і селеру ріжемо кружальцями. Перець нарізаємо довільно, видаливши насіння і плодоніжку.

Після чого овочі кладемо в каструлю з вже провареної яловичиною. Варимо до готовності овочів.

Потім додаємо суміш з сковороди. Закидаємо лавровий лист і варимо ще близько 5 хвилин.

Вимикаємо вогонь, даємо страві настоятися. Подаємо суп з яловичини з овочами прикрасивши гілочкою селери.