Яловичину промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками, і варимо на слабкому вогні протягом години або до готовності.
У цей час чистимо цибулю дуже дрібно нарізаємо, викладаємо в сковороду, додаємо 2 столові ложки олії і смажимо до золотистого кольору. Після додаємо мелений перець, борошно, часник і солимо.
Чистимо і ріжемо на дрібні шматочки картоплю.
Очищену моркву і селеру ріжемо кружальцями. Перець нарізаємо довільно, видаливши насіння і плодоніжку.
Після чого овочі кладемо в каструлю з вже провареної яловичиною. Варимо до готовності овочів.
Потім додаємо суміш з сковороди. Закидаємо лавровий лист і варимо ще близько 5 хвилин.
Вимикаємо вогонь, даємо страві настоятися. Подаємо суп з яловичини з овочами прикрасивши гілочкою селери.