Полуничний салат з апельсинами і лікером

Полуничний салат з апельсинами і лікером – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Десертний салат з полуниці з м’якоттю апельсина і апельсиновим маринадом володіє низькою калорійністю і чудовим смаком.

Покроковий рецепт

Підготувати широку прозору вазу (миску), викласти в неї апельсини, очищені від шкірки і плівки, нарізані шматочками. Потім полуницю промити і нарізати її пластинками. Викласти полуничні пластинки в вазочку, після цього можна зайнятися приготуванням спеціального маринаду для десертної страви.

В окрему ємність влити свіжовіджатий проціджений сік, додати апельсиновий лікер і зовсім небагато цукрового піску, все перемішати виделкою.

Полити апельсиновим маринадом нарізані фрукти, накрити посуд з ними плівкою, прибрати її в холодильну камеру приблизно на півтори години.

Як тільки фруктовий десертний салат просочиться гарненько апельсиновим маринадом, прикрасити його за бажанням свіжими листочками м’яти, потім подавати до столу.