Смакота!!!
Інгредієнти
Полуниця – за смаком | |
Морозиво (пломбір) | |
Маскарпоне – 100 г (приблизно) | |
Какао – або тертий шоколад | |
Цукор – за смаком |
Як приготувати Полуниця з морозивом, шоколадом і маскарпоне
М-М-м, шикарний десерт для своїх коханих. Одне точно можу сказати, з’їдається миттєво!
Покроковий рецепт
Збиваємо полуницю з цукром у блендері.
На дно келиха викладає ложку маскарпоне, морозиво потім полуничне збите пюре.
І т. д. чергуємо по черзі.
Зверху прикрашаємо десерт кулькою маскарпоне і солодкої трубочкою. Прикрашаємо ягодою.
Посипаємо десертик какао або тертим гірким шоколадом
Можна відразу ж подавати на стіл. Якщо подавати не відразу, то пломбір в келиху почне танути і змішуватися з сиром та полуницею. І це ще смачніше!!! Приємного апетиту!