Полуниця з морозивом, шоколадом і маскарпоне

Полуниця з морозивом, шоколадом і маскарпоне – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смакота!!!

Інгредієнти

Полуниця – за смаком
Морозиво (пломбір)
Маскарпоне – 100 г (приблизно)
Какао – або тертий шоколад
Цукор – за смаком

Як приготувати Полуниця з морозивом, шоколадом і маскарпоне

М-М-м, шикарний десерт для своїх коханих. Одне точно можу сказати, з’їдається миттєво!

Покроковий рецепт

Збиваємо полуницю з цукром у блендері.

На дно келиха викладає ложку маскарпоне, морозиво потім полуничне збите пюре.

І т. д. чергуємо по черзі.

Зверху прикрашаємо десерт кулькою маскарпоне і солодкої трубочкою. Прикрашаємо ягодою.

Посипаємо десертик какао або тертим гірким шоколадом

Можна відразу ж подавати на стіл. Якщо подавати не відразу, то пломбір в келиху почне танути і змішуватися з сиром та полуницею. І це ще смачніше!!! Приємного апетиту!