Помідори, фаршировані рисом і кількою в томаті

Помідори, фаршировані рисом і кількою в томаті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Рис відварити до готовності в підсоленій воді. Воду злити.


2. Помідори помити, зрізати кришечку і вирізати серцевину. Я роблю це чайної помилкової – так виходить швидко і акуратно. М’якоть, яку вирізали з помідорів не викидайте – з неї можна зробити соус до піци, макаронів і додати в суп або рагу.

3. Змішайте кільку в томаті з відвареним рисом. Посоліть і поперчіть. З сіллю не переборщіть, адже самі консерви вже солена. Можливо взагалі не потрібно буде досолювати.


4. Нафаршируйте помідори, накрийте кришечками і покладіть у змащену олією форму. Якщо будете пекти в мікрохвильовці, то це десь 4 хвилини. У духовці знадобиться 15-20 хвилин. У мене один не помістився у форму, я його поклала в іншу миску і поставила в мікрохвильовку разом з трьома іншими.


5. Красиві червоні барила з начинкою готові до вживання.