Повітряне картопляне пюре на вершках

Повітряне картопляне пюре на вершках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очищені картопляні бульби кладемо в каструлю і заливаємо холодною водою.

Посолити воду з картопляним вмістом можна відразу, або коли вона закипить. Сіль беремо на своє уподобання.

Коли картопелька буде готова, зливаємо з неї воду.

Починаємо картопля розм’якшувати спеціальної товкачиком.

Одночасно вливаємо в картоплю підігріті вершки. Продовжуємо товкти.

А тепер маленький секрет від сучасних хазяєчок. Щоб ваше картопляне пюре було повітряним і ніжним, його слід ще раз перемішати, використовуючи міксер. Зробимо також і ми. Працюємо міксером приблизно 2-3 хвилинки.

Повітряне картопляне пюре, приготовлене з допомогою вершків готово. Раскидываем його порціями по тарілках і подаємо до столу. До такого картопляного пюре добре підійдуть страви з м’ясних, рибних, грибних інгредієнтів. Приємного всім апетиту!