Допонительно можна додати ягоди, підсолоджувач, шоколад, але будьте обережні, це вже додасть калорійності.
Інгредієнти
Банан – 2 шт. | |
Молоко – 4 ст. л. | |
Какао або кероб – 3 ст. л. | |
Горішки будь – 1-2 ст. л. |
Любите мороженко, але завжди стримуєте себе і переживаєте за свою фігуру. Залиште страхи позаду, поділюся з Вами супер правильним рецептом смачного морозива. Порадуйте себе і своїх коханих, до речі можна і діток, так як в складі немає цукру, найніжнішим, м’яким, а головне корисним морозивом.
Тепер не потрібно думати, що робити з переспевшими бананами, просто сміливо заморожуйте їх і використовувати у приготуванні нашого десерту.
Покроковий рецепт
Попередньо заморозьте банани, це займе не більше 30 хвилин. Заморожуйте очищені банани, т. к. потім дуже складно зняти з них волокна.
Підготовлені банани ріжемо і пюрируем в блендері.
Додаємо до бананів какао без цукру, звичайна або кероб і молоко. Продовжуємо збивати до однорідного стану.
Викладаємо отриману суміш у креманки, піали, стакани, взагалі можна використовувати будь-який посуд. Посипаємо горішками і відправляємо в морозилку мінімум на 30 хвилин.
У мене пройшло близько двох годин, морозиво більш ніж достатньо замерзло. Тане, ніжне і в міру солодке на смак.
Приємного апетиту!