ПП суфле з моркви і сиру

ПП суфле з моркви і сиру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо сиру взяти в рівних або трохи великих количствах ніж гарбуза, вийде більш щільніше і зернистості сруктурою нагадуючи запіканку. Регулюйте щільність по своєму смаку.

Інгредієнти

гарбуз – 300-400 гр.
сир – 200 гр.
яйце – 1 шт.
сіль – щіпка, щоб збити білок

Як приготувати ПП суфле з моркви і сиру

Осінь – пора яскравою, смачною і корисною гарбуза. Дуже універсальний продукт, який можна використовувати в будь-яких стравах і різних комбінаціях.
Хочу поділитися дуже повітряним рецептом з гарбуза і сиру. Найголовніше, цей десерт можна їсти в будь-якій кількості, він не додасть зайвих обсягів фігурі, а діти в такому виконанні навіть не запідозрять з чого це суфле.

Покроковий рецепт

Очистити і нарізати гарбуз, бажано солодкого сорту, щоб не використовувати цукор. Скласти в каструлю і поставити варитися. Це займе не більше 15 хвилин, гарбуз дуже швидко готується.

Відокремити жовток і білок. Збити блендером сир з жовтком.

З готової гарбуза злити воду і пюрировать її блендером.


Змішати сир і гарбузове пюре.


Білок збити з дрібкою солі до пишної і стійкої піни. Додати до нашої заготовки з гарбуза і сиру. Акуратно перемішати лопаткою або ложкою.


Заповнити тестом форми. Я використовувала силіконові порційні 4 шт. і скляну форму круглу невеликого діаметру. Нічим не змащуємо.



Відправити в розігріту духовку до 200 градусів і випікати близько 40 хвилин. Дивіться по своїй духовці, може і 30 буде достатньо. Зверху повинні стати пружними.
Дуже пористе, вологе і одночасно стійкий суфле виходить, просто тане у роті.
Приємного апетиту!