Пшенник з чудовою річної ягодою, яка першою з’являється на деревах і радує нас своїм смаком – шовковицею
Інгредієнти
Пшоно – 250 гр. | |
Шовковиця – 500 гр. | |
Яйця – 3 шт. | |
Цукор – 100 гр. |
Не всі діти люблять каші, адже ми знаємо, що є крупи дуже корисно для здоров’я, особливо для організму, що розвивається. Я пропоную замість звичайної банальної каша зробити цікавий пиріг – з пшоняної крупи і чудової літньої ягоди шовковиці. Від такого ласощі не відмовиться жодна дитина
Покроковий рецепт
1. Пшоно промити і відварити до готовності.
2. Шовковицю помити, збити в блендері в пюре.
3. У каструлі змішати кашу, пюре з шовковиці, яйця і цукор. Все добре перемішати, розбиваючи грудки, що утворилися під час остигання пшона.
4. Форму змастити рослинним маслом і вилити в неї тісто. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
5. Пшенник вийшов приголомшливого кольору і смаку!