Ппирог – Пшенник з шовковицею

Ппирог – Пшенник з шовковицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пшенник з чудовою річної ягодою, яка першою з’являється на деревах і радує нас своїм смаком – шовковицею

Інгредієнти

Пшоно – 250 гр.
Шовковиця – 500 гр.
Яйця – 3 шт.
Цукор – 100 гр.

Як приготувати Ппирог – Пшенник з шовковицею

Не всі діти люблять каші, адже ми знаємо, що є крупи дуже корисно для здоров’я, особливо для організму, що розвивається. Я пропоную замість звичайної банальної каша зробити цікавий пиріг – з пшоняної крупи і чудової літньої ягоди шовковиці. Від такого ласощі не відмовиться жодна дитина

Покроковий рецепт

1. Пшоно промити і відварити до готовності.

2. Шовковицю помити, збити в блендері в пюре.


3. У каструлі змішати кашу, пюре з шовковиці, яйця і цукор. Все добре перемішати, розбиваючи грудки, що утворилися під час остигання пшона.


4. Форму змастити рослинним маслом і вилити в неї тісто. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

5. Пшенник вийшов приголомшливого кольору і смаку!