На сніданок або полуденок можна приготувати картопляну запіканку з томатами і креветками, яка готується дуже просто.
Покроковий рецепт
Нарізати Тоненькими кружечками картопляні бульби, викласти їх у глибоку круглу форму для запікання, змащену невеликою кількістю масла.
Посолити картопляні кружальця, приправити їх перчиком і будь-якими спеціями, зверху викласти цибулю, нарізану півкільцями.
Почистити відварені креветки, крупно нарізати їх, потім розподілити поверх цибульного шару, дрібно натерти часник, пересипати його в форму.
Нарізати товстими кружечками всі промиті помідори, викласти їх рівномірним шаром на креветки, додати трохи солі. Розподілити поверх креветок сітку з майонезу і посипати всю цю композицію тертим сиром.
Поставити картопляну запіканку з креветками і помідорами в духовку і запікати її протягом двадцяти хвилин при 190 градусах.