Дуже простий, здавалося б, але смачний рецепт бутерброда до чаю.
Інгредієнти
чорний хліб – 4 скибки | |
сирний сир вершковий – 80 | |
яблука – 1 шт. | |
цукор – 2 чайн.ложки | |
кориця мелена – 1/2 чайн.ложки | |
редис – 2 шт. | |
спеції/чорний перець – за смаком | |
зелена цибуля – 2 пера |
Дуже прості, здавалося б, але смачні рецепти бутербродів до чаю.
Покроковий рецепт
Бутерброд з яблуком і корицею.
Після миття, яблука очистити, порізати навпіл, нарізати скибочками. Намазати кожен шматок хліба вершковим сирним сиром, а зверху рівномірно розкласти терті яблука. В піалі змішати цукор з меленою корицею. Посипати кожен бутерброд приготовленої цукрових присипкою.
Бутерброд з сиром і редискою.
Намазати кожен шматок хліба сирним сиром. Редис гарненько помити, зрізати хвостик, нарізати тоненькими кільцями. Викласти на хліб з сиром редис. Присипати пряною приправою або чорним перцем. Зверху посипати рубаним зеленим луком. Приємного апетиту!