Познайомтеся з ще однією кулінарної варіацією приготування смачного салату з грибами. На цей раз у складі салату мариновані печериці, доповнені консервованим горошком.
Інгредієнти
Картопля – 2 шт. | |
Горошок зелений – 4 ст. л. консервований | |
Яйце – 2 шт. | |
Печериці мариновані – 150 гр | |
Огірок солоний – 1 шт. | |
Майонез – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – за смаком | |
Цибулю зелений – 3-4 пера |
Крім грибів і зеленого горошку в нашому рецепті салату присутні такі продукти: картопляні бульби, курячі яйця, солоний огірок. Для заправки використовується будь майонез. Заздалегідь потрібно відварити для нашого страви картоплю і яйця. Дані інгредієнти після варіння остудити і очистити. Починаємо робити салат, подробиці в описі рецепта.
Покроковий рецепт
Інгредієнти салату слід подрібнити. Скористаємося обробною дошкою і ножиком. Дрібними кубиками нарізаємо відварну картоплю. Нарізку відразу відправляємо в підходящу миску.
Зелений горошок перекладаємо на сито, щоб зцідити зайву рідину. Потім викладаємо консервований горошок до картоплі.
Наступний інгредієнт – відварні курячі яйця. Їх також слід подрібнити кубиками. Відправляємо яйця до картоплі в миску.
Мариновані печериці у нас вже різані, досить з них злити рідину і перекласти в миску. Якщо у вас цілі гриби, наріжте їх.
Солоний огірок нарізаємо кубиками. Додаємо нарізку з огірка в миску.
Для заправки салату викладаємо майонез. Солимо, скільки буде потрібно, перчимо за смаком.
Інгредієнти салату перемішуємо.
Подачу можна урізноманітнити зеленою цибулею.
Смачний і простий у приготуванні салат з маринованими печерицями готовий! Пригощайтеся!