Познайомтеся з ще однією кулінарної варіацією приготування смачного салату з грибами. На цей раз у складі салату мариновані печериці, доповнені консервованим горошком.

Інгредієнти
| Картопля – 2 шт. | |
| Горошок зелений – 4 ст. л. консервований | |
| Яйце – 2 шт. | |
| Печериці мариновані – 150 гр | |
| Огірок солоний – 1 шт. | |
| Майонез – 2 ст. л. | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець чорний мелений – за смаком | |
| Цибулю зелений – 3-4 пера |
Крім грибів і зеленого горошку в нашому рецепті салату присутні такі продукти: картопляні бульби, курячі яйця, солоний огірок. Для заправки використовується будь майонез. Заздалегідь потрібно відварити для нашого страви картоплю і яйця. Дані інгредієнти після варіння остудити і очистити. Починаємо робити салат, подробиці в описі рецепта.
Покроковий рецепт

Інгредієнти салату слід подрібнити. Скористаємося обробною дошкою і ножиком. Дрібними кубиками нарізаємо відварну картоплю. Нарізку відразу відправляємо в підходящу миску.

Зелений горошок перекладаємо на сито, щоб зцідити зайву рідину. Потім викладаємо консервований горошок до картоплі.

Наступний інгредієнт – відварні курячі яйця. Їх також слід подрібнити кубиками. Відправляємо яйця до картоплі в миску.

Мариновані печериці у нас вже різані, досить з них злити рідину і перекласти в миску. Якщо у вас цілі гриби, наріжте їх.

Солоний огірок нарізаємо кубиками. Додаємо нарізку з огірка в миску.

Для заправки салату викладаємо майонез. Солимо, скільки буде потрібно, перчимо за смаком.

Інгредієнти салату перемішуємо.

Подачу можна урізноманітнити зеленою цибулею.

Смачний і простий у приготуванні салат з маринованими печерицями готовий! Пригощайтеся!
