Інгредієнти салату слід подрібнити. Скористаємося обробною дошкою і ножиком. Дрібними кубиками нарізаємо відварну картоплю. Нарізку відразу відправляємо в підходящу миску.
Зелений горошок перекладаємо на сито, щоб зцідити зайву рідину. Потім викладаємо консервований горошок до картоплі.
Наступний інгредієнт – відварні курячі яйця. Їх також слід подрібнити кубиками. Відправляємо яйця до картоплі в миску.
Мариновані печериці у нас вже різані, досить з них злити рідину і перекласти в миску. Якщо у вас цілі гриби, наріжте їх.
Солоний огірок нарізаємо кубиками. Додаємо нарізку з огірка в миску.
Для заправки салату викладаємо майонез. Солимо, скільки буде потрібно, перчимо за смаком.
Інгредієнти салату перемішуємо.
Подачу можна урізноманітнити зеленою цибулею.
Смачний і простий у приготуванні салат з маринованими печерицями готовий! Пригощайтеся!