Простий картопляний салат з маринованими печерицями і горошком

Простий картопляний салат з маринованими печерицями та горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти салату слід подрібнити. Скористаємося обробною дошкою і ножиком. Дрібними кубиками нарізаємо відварну картоплю. Нарізку відразу відправляємо в підходящу миску.

Зелений горошок перекладаємо на сито, щоб зцідити зайву рідину. Потім викладаємо консервований горошок до картоплі.

Наступний інгредієнт – відварні курячі яйця. Їх також слід подрібнити кубиками. Відправляємо яйця до картоплі в миску.

Мариновані печериці у нас вже різані, досить з них злити рідину і перекласти в миску. Якщо у вас цілі гриби, наріжте їх.

Солоний огірок нарізаємо кубиками. Додаємо нарізку з огірка в миску.

Для заправки салату викладаємо майонез. Солимо, скільки буде потрібно, перчимо за смаком.

Інгредієнти салату перемішуємо.

Подачу можна урізноманітнити зеленою цибулею.

Смачний і простий у приготуванні салат з маринованими печерицями готовий! Пригощайтеся!