На обробну дошку перекладаємо потрібний шматок шинки. Нарізаємо продукт у формі дрібних кубиків. Викладаємо нарізку з шинки в миску.
Остиглі після варіння і очищені курячі яйця нарізаємо великими кубиками. Дрібнити не потрібно: яйця повинні відчуватися у складі салату.
Крабові палички пропонуємо подрібнити кружечками. Викладаємо нарізку з крабових паличок до решти інгредієнтів.
А ось наступний інгредієнт – сир – ми натремо. Велику сирну стружку перекладаємо в салатник.
Перш ніж додати кукурудзяні зерна, відправимо їх зливатися на друшляк, потім введемо до складу салату.
Заправляємо майонезом, за необхідності солимо. Перемішуємо.
Відразу подаємо салат з шинкою і крабовими паличками до столу. Приємного перекусу!