М’ясний салат з яловичини і дайкона – смачний і простий у приготуванні.
Інгредієнти
великий і дуже соковитий дайкон – 1 шт. (250 г) білий редис | |
варена яловичина – 350 г | |
кунжутне масло або олія – за смаком | |
цибуля солодкий (червоний) – 1/2 головки | |
очищені зубчики часнику – 1-2 шт. | |
подрібнений перець чорний – за смаком | |
сіль – за смаком | |
зелень – за бажанням |
Салат, приготований з соковитого дайкона і відвареної яловичини, виходить легким, а також ситним і цікавим за смаком.
Покроковий рецепт
Почистити промитий дайкон, потім натерти його на спеціальній тертці для корейської моркви, далі тертий овоч перекласти в миску, посипати за смаком сіллю, ретельно перемішати, залишити під кришкою. Як тільки тертий дайкон пустить сік, потрібно злегка віджати його, потім злити виділилася рідина.
Варену яловичину остудити і розділити на окремі волокна (або порізати брусочками), додати в миску з дайконом.
У приготовлений салат з яловичини і дайкона додати порізаний червоний лук, а також тертий часник. Заправити салат кунжутним або рослинним маслом. За бажанням можна насипати пряну свіжу зелень, подрібнений перець чорний, потім все перемішати і подавати до столу.