Пряна риба у фользі

Пряна риба у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для страви. Гарненько вимити рибне філе і висушити паперовими рушниками.

Розрізати філе на зручні шматочки, натерти з обох сторін сіллю і прованськими травами.

Нарізати кружечками лимон і викласти поверх філе рибки.

Кожен шматочок рибки щільно загорнути в харчову фольгу і помістити в жароустойчивую форму для запікання.

Відправити рибку в духовку при 200 градусах на півгодини. В кінці приготування розкрити фольгу з кожного шматочка і обсипати всі скибочки філе чебрецем.

Подавати ароматну рибку з рисом або картоплею. Приємного апетиту!