Пряна риба у фользі

Пряна риба у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжна, пряна і соковита рибка з ароматом цитрусових і пікантного чебрецю підкорить любителів рибних страв. Для приготування такої рибки в фользі потрібно придбати філе білої рибки, без кісток. Я використовую філе талісмана, так як він не тільки дуже смачний, але і соковитий. Також можна використовувати такий спосіб маринування і для філе червоних сортів риби, адже лимончик і тавы підкреслять смак будь рибки.

Варто сказати, що страва дуже низькокалорійна, так як не використовуються ніякі додаткові жирні компоненти, тільки рибка, лимон і трави, запечені без масла, але неймовірно смачні. Спробуйте таке філе на вечерю і ви побачите, що тануть сантиметри в талії вже через тиждень. Блюдо дуже ситне і ви не будете відчувати почуття голоду, тим самим не буде спокуси підкріпитися на ніч. Худнемо смачно і легко з ніжною рибкою в духовці на вечерю.

Покроковий рецепт