Дуже смачне блюдо зі звичайних продуктів, які знайдуться на кухні. Воно може стати відмінним вечерею як для сім’ї, так і на святковому столі.
Покроковий рецепт
Підготуємо всі необхідні продукти для приготування страви.
Курячі шлунки необхідно помити. Закип’ятити воду (2 л) і викласти туди шлунки. Варити на невеликому вогні близько 45 хвилин.
Поки варяться шлунки, можна підготувати інші продукти. Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками.
У сковороді розтопити вершкове масло в рослинному. Додати цибулю і обсмажити до злегка золотистого кольору.
Імбир натерти на тертці. Часник пропустити через часникодавку. З’єднати часник і імбир.
Червоний перець, чорний перець, куркуму, коріандр, насіння гірчиці, кардамон, корицю змішати.
До смаженій цибулі додати часник з імбиром. Обсмажити близько хвилини.
Потім в сковороду додати змішані спеції і обсмажити близько хвилини.
Курячі шлунки дрібно порізати.
Шлунки додати в сковороду до цибулі і спецій. Смажити все близько 6-8 хвилин.
Потім додати соєвий соус і обсмажити близько хвилини. Після додати бульйон і тушкувати шлунки під закритою кришкою на маленькому вогні близько 7 хвилин.
Блюдо готове. На гарнір можна подати з картопляним пюре і овочами. А можна і з відварним рисом. Приємного апетиту!