Пряні шматочки курки по-індійськи в сметані з кус-кусом

Пряні шматочки курки по-індійськи в сметані з кус-кусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тушковані шматочки курки в сметані, подаються на подушці з кус-куса

Інгредієнти

куряче філе – 1 кілограм
цибуля шалот – 3 головки
часник – 5 зубчиків
гострі спеції – за смаком
оливкова олія – 50 мл
каррі – 5 грам
сметана 10% – 500 мл
кус-кус – 200 грам
морква – 1 штука
зелень – за смаком

Як приготувати Пряні шматочки курки по-індійськи в сметані з кус-кусом

Ніжна курочка, потопає в пряному соусі, що може бути ароматніше і смачніше?! Той випадок, коли ідей приготування вечері більше немає. Для відтворення страва індійської кухні вам знадобиться підготувати:

куряче філе – 1 кілограм;

цибуля шалот – 3 головки;

часник – 5 зубчиків;

гострі спеції – за смаком;

оливкова олія – 50 мл;

каррі – 5 грам;

сметана 10% – 500 мл;

кус-кус – 200 грам;

морква – 1 штука.

Покроковий рецепт

Спосіб приготування:
1. Куряче філе наріжте на порції. Цибуля шалот і часник дрібно нарубаєте.

2. Прогрійте сковороду з оливковою олією. Викладіть філе куряче, обсмажте з двох сторін. Додайте овочі і продовжуйте приготування (можна додати водички).

3. Заправте інгредієнти спеціями, куркумою і влийте сметану. Тушкуйте протягом півгодини.

4. Кус-кус залийте окропом і залиште на 10 хвилин.

5. Моркву очистіть і наріжте кубиками або потріть на тертці. Обсмажте на оливковій олії овоч і додайте до м’яса.

6. Викладіть кус-кус на тарілку, а зверху викладіть готову курку з підливою. Присипте порізаною зеленню і рубаними горішками (за бажанням).