Пряний рис в соєвому соусі зі шпинатом

Пряний рис в соєвому соусі зі шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подрібнити цибулю на дрібні кубики.

Розтопити шматочок вершкового масла і обсмажити цибулю до золотистого відтінку і м’якості.

Всипати промитий рис, спеції за смаком, перець і паприку. Додати чашку води.

Влити соєвий соус. Тушкувати страву до м’якості рису, після чого додати шпинат. Можна використовувати як свіжий, так і заморожений.

Готувати ще п’ять хвилин, після чого довести страву до смаку. Полити невеликою порцією олії і вимкнути вогонь. Дати гарніру настоятися.

Подавати смачний, ароматний, смачний і апетитний гарнір до столу!

Страва ідеально до будь-якого основного блюда, овочам і закусок. Також, це відмінний варіант вегетаріанського гарніру. Приємного апетиту!