Подрібнити цибулю на дрібні кубики.
Розтопити шматочок вершкового масла і обсмажити цибулю до золотистого відтінку і м’якості.
Всипати промитий рис, спеції за смаком, перець і паприку. Додати чашку води.
Влити соєвий соус. Тушкувати страву до м’якості рису, після чого додати шпинат. Можна використовувати як свіжий, так і заморожений.
Готувати ще п’ять хвилин, після чого довести страву до смаку. Полити невеликою порцією олії і вимкнути вогонь. Дати гарніру настоятися.
Подавати смачний, ароматний, смачний і апетитний гарнір до столу!
Страва ідеально до будь-якого основного блюда, овочам і закусок. Також, це відмінний варіант вегетаріанського гарніру. Приємного апетиту!