Пряний суп з корінням та грибами – ситне і швидке в приготуванні блюдо без шматочка м’яса!
Інгредієнти
Селера кореневої – 50 г | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Корінь пастернаку – 50 г | |
Гриби печериці – 100 г | |
Сочевиця – 1/2 чашки | |
Спеції – за смаком | |
Чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Картопля – 3 шт. | |
Салямі – за бажанням |
Вегетаріанський суп з пікантними корінням і печерицями порадує поживністю, пряним смаком і швидким приготуванням. Всього за півгодини можна зварити смачний і ароматний суп з простих і доступних інгредієнтів. Таке блюдо можна подати до обіду або дієтичного вечері. Експериментуйте з овочами і видами грибів, спеціями і зеленню і – насолоджуйтеся пряним і ароматною стравою!
Покроковий рецепт
Подрібнити очищені коренеплоди і коріння – селера, морква, пастернак, картоплю. Залити овочі водою, промити і відправити на вогонь. Варити до напівготовності.
Тим часом нашаткувати цибулю і печериці. Всипати в суп, коли овочі будуть аль денте. Також, можна додати замість грибів подрібнену салямі.
Промити сочевицю від зайвої лушпиння і фрагментів листів і відправити в суп разом з грибами. Готувати смачне і ароматне блюдо до м’якості інгредієнтів.
Перед подачею довести суп до смаку і приправити зеленню. Розлити суп гарячим по тарілках.
Подавати пряний суп з корінням разом з часниковими булочками, скибочками сиру і свіжоспеченим багетом. Приємного апетиту!