Пшенична каша

Пшенична каша – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі каші давним-давно увійшли в наш раціон. Завдяки низькій ціні і хорошим смаковими якостями каш, багато хто з нас ввели їх в раціон для щоденного вживання. Завдяки також багатою харчової цінності, фахівці з дієтології рекомендують вживати продукт щодня, у певних дозах. У кашах містяться необхідні білки, жири, вуглеводи, мінерали і мають досить велику енергетичну цінність, що у підсумку сприяє нормальній життєдіяльності організму (відбувається нормалізація обміну речовин).

На жаль, деякі вітаміни при варінні каш руйнуються і знижуються корисні властивості продуктів, однак більшість вітамінів, які стійкі до високих температур, зберігаються.

Сьогодні я опишу свій метод приготування пшеничної каші, де вкажу назви і кількість компонентів.
Отже, приступаємо до приготування пшеничної каші.

Покроковий рецепт