Всі каші давним-давно увійшли в наш раціон. Завдяки низькій ціні і хорошим смаковими якостями каш, багато хто з нас ввели їх в раціон для щоденного вживання. Завдяки також багатою харчової цінності, фахівці з дієтології рекомендують вживати продукт щодня, у певних дозах. У кашах містяться необхідні білки, жири, вуглеводи, мінерали і мають досить велику енергетичну цінність, що у підсумку сприяє нормальній життєдіяльності організму (відбувається нормалізація обміну речовин).
На жаль, деякі вітаміни при варінні каш руйнуються і знижуються корисні властивості продуктів, однак більшість вітамінів, які стійкі до високих температур, зберігаються.
Сьогодні я опишу свій метод приготування пшеничної каші, де вкажу назви і кількість компонентів.
Отже, приступаємо до приготування пшеничної каші.