Пудинг з гарбуза з сиром

Пудинг з гарбуза з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Підготовка
Беремо гарбуз, сир, яйця.




Гарбуз ріжемо навпіл, знімаємо верхній шар шкірки овочевим ножем або кухонним. Потім витягуємо насіння, використовую для цього круглу ложку з поглибленням. Нарізаємо на шматки невеликого розміру.


Варка
Перекладає гарбуз в каструлю і заливаємо водою так, щоб вода була зверху. Багато води наливати не треба, щоб зберегти смакові якості продукту. Варимо 15 хвилин, перевіряючи готовність проколюванням виделкою ( має протыкаться). Потім зливаємо воду, що залишилася і трохи охолоджуємо.


Тепер зварену масу потрібно розім’яти, щоб вийшло пюре. Краще це робити товкачиком. Пюре має бути не сильно роздрібненням.



Підготовка сиру
Відокремлюємо жовтки яєць від білків.
Висипаємо сир, глибока миска і додаємо туди жовтки. Злегка збиваємо білки з цукром, використовуючи для цього блендер. Щоб процес проходив легше, додаємо в білки щіпку солі.


Маса пудингу
Змішуємо підготовлений сир і охолоджений гарбуз. Все акуратно перемішуємо і додаємо сметану і кукурудзяну муку. Заважаємо неквапливо і акуратно, щоб маса не осіла.



Готуємо форму для випікання
Вибираємо глибоку посуд, додаємо в неї маргарин порізаний шматочками. Зверху присипаємо тонким шаром манну крупу. Викладаємо готову масу у форму і ставимо в нагріту духовку. Випікаємо 50 хвилин при температурі 150%.

Готовий пудинг розпускає аромати, і стає зрозуміло, що він готовий. Можна його дістати і побризкати зверху розчином меду і води в пропорції: чайна ложка меду і стільки ж води.

Як подавати пудинг?
Подавати страву краще з варенням полуниці, поливаючи його сиропом. Готовий пудинг смачний як в теплом, так і в холодному вигляді.