З самого початок сковорідку потрібно взяти глибоку, так як в ній і будемо готувати.
Інгредієнти
Фарш м’ясний – 300 грам | |
Помідор – 3 штуки | |
Кабачок – 1 штука | |
Печериці – 400 грам | |
Цукрова кукурудза – 300 грам | |
Цибуля ріпчаста – 2 штуки | |
Часник – 10 зубчиків | |
Сіль – 1 ч. л. | |
Чорний перець – 1 ч. л. | |
Масло рослинне – 1 ст. л. |
Рагу може складатися з безлічі різних овочів. Іноді до нього додають м’ясо шматочками або м’ясний фарш. Чудове рагу не повинно перетворюватися в кашку, а складатися з ніжно протушенных шматочків овочів. М’ясний фарш тільки підкреслить його ніжність і зробить блюдо ситним.
Покроковий рецепт
Після підготовки продуктів можна починати готування. Для початку обсмажуємо на сковорідці нарізану цибулю. Коли він стане прозорий і почне трохи золотиться, можна додавати нарізані печериці. На перший 15 хвилин потрібно накрити сковорідку кришкою.
Далі відправляємо на сковорідку кабачок. Його треба порізати середніми кубиками і тушкувати хвилин 20.
Поки в сковорідці все тушкується, м’ясний фарш заправляємо улюбленими вами спеціями для м’яса. Сіль і перець є стандартними добавками. Я за смаком ще додаю куркуму або паприку.
Після цього кладемо фарш в сковорідку і тушкуємо 30 хвилин на середньому вогні.
Далі додаємо цукрову кукурудзу, нарізаний помідор і часник, який попередньо роздавлюється ножем. Тушкуємо все на великому вогні.
Через 15 хвилин додаємо порізану зелень. Ще 5 хвилин на сковороді і овочеве рагу з фаршем готово.