Рагу з курки з картоплею

Рагу з курки з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Поставити мультиварку в режим смаження на 30 хвилин. Дрібно нарізати цибулю, налити в каструлю рослинного масла, поставити в каструлю смажитися цибулю до золотистого кольору. нарізати куряче філе на шматочки діаметром 2,5 див Поставити смажитися в каструлю курку. Закрити кришку і залишити смажитися хвилин на 20.

Моркву почистити, натерти на тертці і закинути до смаженої курки з цибулею. залишити смажитися на 5 хвилин в режимі смаження. періодично помішуючи.

Взяти помідор і нарізати невеликими кубиками. Закинути в каструлю і нехай вміст смажиться ще хвилин 5.


Почистити картоплю і кабачки. Нарізати картоплю і кабачки кубиками. Додати вміст в мультиварку. Поставити в мультиварку готується в режим гасіння на 1 годину. Додати води , щоб закрити вміст водою. Додати сіль і перець за смаком. Залишити готується до повної готовності.

В кінці готування додати трохи томатної пасти.

Перевірити страву на готовність. Викласти тушковану картоплю з куркою в глибоку миску, можна додати гостроти колечка перець (за бажанням) і подавати до столу. Приємного апетиту.