Рагу з спаржевої квасолею, баклажанами і свининою

Рагу з спаржевої квасолею, баклажанами і свининою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рагу – це прекрасне блюдо, яке з допомогою комбінації різних овочів і видів м’яса щоразу дає зовсім інший смак. Але результат їх поєднання завжди дуже смачний і головне корисний.

Покроковий рецепт


1. Свинину нарізати великими кубиками. Обсмажити на рослинній олії до утворення легкої скоринки на м’ясі. Скласти в тарілку.

2. Цибулю і моркву помити, почистити від шкірки. Цибулю порізати четвертинками, моркву натерти на крупній тертці.


3. Цибулю обсмажити на розігрітій сковороді, потім додати моркву і трохи обсмажити.

4. Баклажани промити, нарізати кубиками. В засмажку з цибулі і моркви додати баклажани і спаржеву квасолю.

5. Потім додати обсмажені шматки м’яса. Посолити, поперчити. Налити трохи води (десь склянку). Накрити кришкою і тушкувати до готовності. Якщо води буде не вистачати, то у міру википання доливати її потроху. Не лийте відразу багато, щоб потім рагу не залишилося водянистим.

6. Таке рагу – це відмінний варіант як ситного сніданку, так і повноцінного обіду.