Приготуємо необхідні інгредієнти. Свинину я намагаюся вибирати нежирну, ниркову частину або антрекот. Бажано, щоб було поменше плівок і жив, тоді рагу готується досить швидко.
Свинину ріжемо невеликими шматочками. Картоплю чистимо і ріжемо великими кубиками( майже такого ж розміру, як і м’ясо).
Моркву нарізаємо крупно, півкільцями. Цибулю ріжемо також півкільцями.
Обсмажуємо Свинину на крапельці рослинного масла до золотистої скоринки.
Моркву з цибулею пасеруємо на рослинній олії. Картопля обсмажуємо до рум’яного кольору на рослинній олії.
З’єднуємо всі обсмажені інгредієнти в сотейнику. Додаємо сіль, перець, спеції за смаком(я додала прованські трави), столову ложку томатної пасти і доливаємо склянкою гарячої водички. Тушкуємо рагу на повільному вогні до готовності картоплі. Коли картопля майже готовий, додаємо зелений горошок і зелень. Якщо хочете надати якісь відтінки смаку, можна додавати різні суміші трав, каперси або часник, страва буде зовсім іншим. Рагу можна подавати зі сметаною, соліннями або часниковими грінками.