Рагу зі свинини з картоплею і зеленим горошком

Рагу зі свинини з картоплею і зеленим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуємо необхідні інгредієнти. Свинину я намагаюся вибирати нежирну, ниркову частину або антрекот. Бажано, щоб було поменше плівок і жив, тоді рагу готується досить швидко.


Свинину ріжемо невеликими шматочками. Картоплю чистимо і ріжемо великими кубиками( майже такого ж розміру, як і м’ясо).


Моркву нарізаємо крупно, півкільцями. Цибулю ріжемо також півкільцями.

Обсмажуємо Свинину на крапельці рослинного масла до золотистої скоринки.


Моркву з цибулею пасеруємо на рослинній олії. Картопля обсмажуємо до рум’яного кольору на рослинній олії.


З’єднуємо всі обсмажені інгредієнти в сотейнику. Додаємо сіль, перець, спеції за смаком(я додала прованські трави), столову ложку томатної пасти і доливаємо склянкою гарячої водички. Тушкуємо рагу на повільному вогні до готовності картоплі. Коли картопля майже готовий, додаємо зелений горошок і зелень. Якщо хочете надати якісь відтінки смаку, можна додавати різні суміші трав, каперси або часник, страва буде зовсім іншим. Рагу можна подавати зі сметаною, соліннями або часниковими грінками.