Рецепт піци на молоці

Рецепт піци на молоці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Трохи про піцу…
Найпоширеніша піца – з гострими ковбасками, в основному в ресторанних меню називається «Піца з пепероні». В Італії налічується понад 40 тис. піцерій і близько 10000 закладів фаст фуд. В нашій країні, нікого не здивувати різноманітністю рецептів та різноманітністю піци. За статистикою, в Росії найбільш популярна піца «Маргарита». Простота і неповторність цієї піци зашкалює. Але що заважає заощадити гроші і приготувати улюблену страву вдома? Немає нічого простіше і приємніше, ніж творчий процес на улюбленої кухні.
Переваги приготування піци будинку;
1. Економія;
2. Смакові якості;
3. Можливість додати інгредієнти за смаком;
4. Замінити шкідливі складові, на натуральні, домашні, корисні;
5. Час.
Здавалося б, немає нічого простіше, ніж замовити по телефону улюблену піцу і насолоджуватися моментом. Піца, яку ми приготуємо сьогодні, не тільки божественні, але і проста в приготуванні. Існує сотні різних варіантів піци. На основі цього рецепту і базових технологій, без праці можна приготувати такі види:
– Піца «Маргарита»;
– Піца «Гавайська»;
– Піца по-неаполітанськи;
– Піца «Сицилійська»;
– Піца «Чотири сезони», і багато інших.

Найголовніші складові будь-якої піци це:
– твердий сир;
– томати;
– основа для піци;
– зелень.
Якщо гості на порозі, а в холодильнику немає нічого вартого уваги, цей рецепт саме для вас. Завдяки рецептом тіста, тепер я можу не тільки готувати чудову піцу на тонкій основі, а також пиріжки, коржики, лаваш і багато іншого. На приготування тіста йде рівно 10 хвилин. Що стосується начинки – політ вашої фантазії! Я прихильниця шкідливих продуктів, з цього, в моєму арсеналі, тільки натуральні продукти. Якщо мова йде про ковбасу, то я віддаю перевагу домашнім ковбас вищого сорту.

Приступаємо до приготування. Викладемо продукти, що б все було в полі зору, для зручності.

Покроковий рецепт