Рецепт салату «Оселедець під шубою»

Рецепт салату «Оселедець під шубою» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачне блюдо для всієї родини – салат “оселедець під шубою”

Покроковий рецепт

Підготуйте необхідні продукти для салату «Оселедець під шубою». Овочі гарненько вимийте. Зніміть шкіру з оселедця, відокремлюємо його від кісток. У велику каструлю покладіть картоплю і моркву, залийте холодною водою і відваріть овочі до готовності (приблизно 20 хвилин; готовність овочів перевіряйте ножем або виделкою).

Окремо в невеликій каструлі відваріть до готовності буряк. В залежності від розміру буряків це може зайняти близько 50 хвилин. Вона вариться довше ніж інші овочі тому ми її варимо окремо.

Поки овочі варяться, наріжте філе оселедця дрібними кубиками.


Після, овочі натріть на тертці. За бажанням, можна нарізати дрібними кубиками.

Коли всі інгредієнти готові, можна приступати до завершального етапу. Для початку змастимо нашу миску або формочку майонезом.

Далі викладаємо оселедець, зверху – шар цибулі.

Шар картоплі, який змастимо майонезом

Викладемо моркву, знову змастимо майонезом.

Викладаємо останній шар з тертого буряка.

Змащуємо майонезом. На цьому етапі завершуємо приготування салату. Зверху можна прикрасити листочками зелені або тертим яєчним жовтком (за бажанням). Приємного апетиту!