Простий і швидкий рецепт внесе різноманітність у ваші будні!

Інгредієнти
| Сьомга – 3 шматка Сьомгу можна замінити фореллю | |
| Морква – 100 гр | |
| Гарбуз – 100 гр | |
| Черрі – 150 гр | |
| Сіль – за смаком | |
| Прованські трави – за смаком | |
| Бальзамічний оцет – за смаком |
Риба з овочами – що може бути корисніше. А риба, приготовлена на пару в мультиварці – корисніше в сто крат. Це блюдо – прекрасний спосіб порадувати себе, коли за вікном негода. Воно поживне і водночас легка. Овочі ви можете вибрати свої улюблені. Але саме гарбуз з морквою добре поєднуються з червоною рибою і доповнюють її м’який смак. Також додайте в блюдо трохи кислинки. Це можна зробити за рахунок бальзамічного оцту або лимонного соку. Вообщем, фантазуйте і отримуйте від цього процесу задоволення!
Покроковий рецепт

Порційні шматки риби промити, просушити паперовим рушником. Натерти сіллю і посипати прованськими травами. Збризнути декількома краплями бальзамічного оцту. Очищені гарбуз і моркву нарізати невеликими шматочками.

Шматки риби укласти у форму для мультиварки. Зверху викласти нарізані гарбуз і моркву. Овочі солити не треба.

Зверху на рибу та овочі викласти помідори черрі. У каструлю для мультиварки налити води і вибрати режим приготування: пар. Вид продукту: риба.

Через 20 хвилин вимкніть мультиварку. Блюдо готове. Риба з овочами виходить дуже ніжною і соковитою.
