Риба запечена у фользі з картоплею

Риба запечена у фользі з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для цієї страви підійде будь-яка не велика риба, краще морська, т. к. в ній менше кісток. Відмінно підійде морський окунь, як в цьому рецепті.
Рибу підготувати – помити, почистити, відрізати плавники. Відрізати плавники окуня треба дуже обережно, оскільки вони дуже гострі.

Цибулю почистити і покришити півкільцями. Укласти готовий цибулю на фольгу.

Картоплю очистити, тонко порізати і викласти на цибулю. Зверху картоплю посолити і поперчити за смаком.

Сметану змішати з приправою для риби, додати сіль. Отриманою сумішшю натерти рибу і викласти на картоплю.

Гострим ножем зробити на рибі надрізи. У надрізи помістити половинки лимона.

З фольги зробити “човник”, а потім гарненько закріпити краї фольги. Так само підготувати та інші порції окуня з картоплею. Всі “човники” перекласти на деко і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

В кінці приготування, відкрити фольгу, щоб риба трохи підрум’янилася.
Ось така красива і апетитна рибка у нас вийшла.
Приємного апетиту!